Ons verhaal

Uw fiscale en boekhoudkundige partner van A tot Z

In de lente van 2018 werd de vennootschap pdv boekhouding & fiscaliteit geboren, uit een fusie tussen BDV Accountants & Belastingconsulenten en PDV bvba. Het kantoor wordt met hart en ziel gerund door kantoorverantwoordelijke Peggy en haar medewerkers.

Heldere
werkwijze

Wij bieden een kwalitatieve service van A tot Z. Benieuwd of wij de juiste partner voor u zijn? Maak gerust een verkennend maar vrijblijvend gesprek.

Indien er een samenwerking wordt opgestart, worden de nodige gegevens verzameld om de formaliteiten te regelen in de kruispuntbank, de btw-administratie, sociale verzekering,…. Van zodra de opstart in orde is, weet u als klant dat pdv steeds klaar staat om op elke vraag een duidelijk en snel antwoord te geven.

Om u steeds van een correct en accuraat antwoord te voorzien, doen wij geregeld beroep op ons uitgebreid netwerk aan professionele partners.

Rots in de
branding

Ons boekhoudkantoor staat garant voor een professionele aanpak en begeleiding op maat, op vlak van boekhouding en fiscaliteit, startersformaliteiten, administratieve ondersteuning, en management en consultancy.

Wij vormen een betrouwbare partner voor iedere ondernemer. Van ondernemers in bijberoep, over eenmanszaken, tot een familiale KMO en grote bedrijven. pdv Boekhouding & Fiscaliteit neemt uw fiscale en boekhoudkundige taken in handen en beoogt een open samenwerking met elke klant.

Wij houden daarbij altijd het totaalpakket voor ogen.  

Bedrijfsfilosofie

De ambitie van pdv Boekhouding & Fiscaliteit ligt in het nastreven van een gestage en duurzame groei. We zorgen ervoor dat elke klant 100% geïnformeerd wordt, op een transparante en snelle manier. pdv is een familiaal kantoor, met een aangename en open sfeer, en dat willen wij ook overbrengen naar onze klanten.

Bereikbaarheid, zichtbaarheid en aanspreekbaarheid zijn dan ook zaken die wij hoog in het vaandel dragen. Wij maken echt tijd voor elke klant, en staan erop dat elk dossier door handen van de kantoorverantwoordelijke Peggy gaat. Die persoonlijke aanpak vormt dan ook een van de sterktes van het kantoor.

Peggy De Vulder, kantoorverantwoordelijke: “Ik heb jouw geld niet in handen, maar ben er elke dag mee bezig, door fiscaal en btw-matig correct advies te verlenen. Op onze expertise en professionaliteit kan je met een gerust hart verder bouwen!